Untwerp tydskrift
Untwerp tydskrift
Ynterieurûntwerp

CRONUS

Ynterieurûntwerp De bar lounge fan dizze leden is rjochte op de útfierders dy't har graach yn 'e styl fan stedsnachten trochbringe. It sprekt fansels dat jo wat bysûnders en bûtengewoan sille fiele foar dyjingen dy't lid wolle wurde en dy't ree binne om dizze balke te brûken. Wat mear is, no't jo hjir begon te brûken, sille brûkberens en komfort in grutte betsjutting spielje foar it hannelingsformulier. Jo soene dizze twa hjirboppe neamde aspekten miskien wol frjemd fine, en om de krekte touch te jaan wie ús útdaging. Yndied, dizze "twa aspekten" wie it kaaiwurd foar it ûntwerpen fan dizze bar lounge.

Japansk Koteletrestaurant

Saboten Beijing the 1st

Japansk Koteletrestaurant Dit is in Japanske koteletrestaurantketen mei de namme 'Saboten', it earste flaggeskiprestaurant yn Sina. Deformaasje fan ús tradysje en goede lokalisaasje binne essensjeel om Japanske kultuer makliker te meitsjen troch akseptearjen troch frjemde lannen. Hjir, mei it besjen fan 'e takomstfisioenen fan restaurantketen, hawwe wy ûntwerpen makke dy't nuttige hantliedingen sille wurde by útwreiding nei Sina en ek nei it bûtenlân. Doe wie ien fan ús útdagingen it krekte begryp fan 'Japanske ôfbyldings' te begripen dat de bûtenlanners it leafst hawwe. Wy rjochten ús foaral op 'tradisjonele Japan'. Wy sette yn beslach hoe't wy it opnimme kinne.

Universitêr Ynterieurûntwerp

TED University

Universitêr Ynterieurûntwerp TED-universiteitsromten ûntwurpen mei in modern ûntwerpbegryp reflektearje de progressive en hjoeddeistige rjochting fan 'e TED-ynstelling. Moderne en Raw materialen wurde kombineare mei technologyske ynfrastruktuer en ferljochting. Op dit punt wurde romtekonvinsjes fêstlein dy't net earder binne ûnderfûn. Nije soarte fyzje foar universiteitsromten wurde makke.

Kantoarromte Ynterieurûntwerp

Infibond

Kantoarromte Ynterieurûntwerp Shirli Zamir Design Studio ûntwurp it nije kantoar fan Infibond yn Tel Aviv. Nei ûndersyk oangeande it produkt fan it bedriuw wie it idee it meitsjen fan in wurkromte dy't fragen stelt oer de tinne grins dy't de wurklikheid ferskilt fan ferbylding, minsklik brein en technology en te finen hoe't al dizze ferbine. De studio socht nei de juste dosages fan it gebrûk fan sawol folume, line as leechte dy't de romte sille definiearje. It kantoarplan bestiet út behearskeamers, gearkomstesealen, a-formele salons, kafeteria en iepen booth, sletten telefoantsjipkeamers en wurkjende iepen romte.

Ûntwerp Fan Gasthûs-Arsjitektuer

Barn by a River

Ûntwerp Fan Gasthûs-Arsjitektuer It projekt "Barn by a river" foldocht oan 'e útdaging fan it kreëarjen fan' e bewenne romte, basearre op 'e ekologyske belutsenens, en stelt in spesifike lokale oplossing foar fan' e interpenetraasjeprobleem fan 'e arsjitektuer en lânskip. Tradisjoneel archetype fan it hûs wurdt brocht oan it asketetyk fan syn foarmen. Sederhôf fan it dak en griene skistermuorren ferbergje it gebou yn it gers en boskjes fan 'e troch de minske makke lânskip. Efter de glêzen muorre komt de rotsige rivier by it sicht.

Parfumerie-Supermerk

Sense of Forest

Parfumerie-Supermerk It byld fan in trochsichtich winterbosk waard de ynspiraasje fan dit projekt. De oerfloed fan tekstueren fan natuerlik hout en graniten dompelt de sjogger yn in stream fan plestik en fisuele yndrukken fan 'e tekens fan' e natuer. De yndustriële soarte apparatuer wurdt sêft makke troch de kleuren fan read en grien oksideare koper. De winkel is in plak fan attraksje en kommunikaasje foar mear as 2000 minsken deistich.